Follow us on facebook Watch our video

Aristotle Racing Team

info:
Μια μοναδική εμπειρία θα ζήσει το κοινό του Thessaloniki Tuning Show , αφού θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά σε ζωντανή επίδηξη, το τελευταίο, επιτυχημένο μονοθέσιο της Aristotle Racing Team (ART). Η αγωνιστική ομάδα Formula του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μαζί με το μονοθέσιό της ART-14 θα προσφέρουν ένα υπέροχο show, στους επισκέπτες του event.
Aristotle Racing team #1Aristotle Racing team #2Aristotle Racing team #3Aristotle Racing team #4Aristotle Racing team #5

Η Aristotle Racing Team (ART) αποτελεί μια φοιτητική πρωτοβουλία που σκοπό έχει το σχεδιασμό και την κατασκευή ενός αγωνιστικού μονοθέσιου, το οποίο λαμβάνει μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό Formula Student, ο οποίος αποτελεί μία κατηγορία Formula. H ART ιδρύθηκε το 2006 και από τότε αριθμεί πολλές σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις, με τις σημαντικότερες να αποτελούν η 3η και 4η θέση στη γενική κατάταξη στην Ιταλία το 2012 και το 2014 αντίστοιχα. Το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από την συμμετοχή της στους αγώνες της Γερμανίας, Ουγγαρίας και της Ιταλίας, η ομάδα, κατάφερε να κατακτήσει:

– την 12η θέση στη γενική κατάταξη στη Γερμανία (Hockenheim)
– την 3η θέση στα Στατικά αγωνίσματα στην Ουγγαρία (Gyor)
– την 4η θέση στη γενική κατάταξη στην Ιταλία (Varano)

Αποτέλεσμα αυτής της πορείας είναι η ανέλιξη της ART στην 37η θέση παγκοσμίως μεταξύ 507 ομάδων. Εκτός από την ζωντανή επίδειξη του μονοθέσιου, ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα μέλη της ομάδας, να συνομιλήσει μαζί τους και να πάρει περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα αλλά και για τον διαγωνισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το : www.aristotleracing.gr καθώς και τις σελίδες στο facebook, twitter, youtube : Aristotle Racing Team (ART)

Contact

  • Vag Comment
  • Ανδριανοπούλου Σοφία
  • Στ.Δραγουμάνου 10
  • Τ.Κ 54629
  • Θεσσαλονίκη
  • Tel: +30 2310 330 500