Follow us on facebook Watch our video

* * *

Τοποθεσια

* * *

«The ultimate tuning show» από τη VAG Comment επανέρχεται στην πόλη σου.
Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το event που όλοι περιμένουμε και για τρεις μέρες η καρδιά της πόλης θα χτυπάει στον πολυχώρο της Helexpo. Just live it!!!

Helexpo #1Helexpo #2Helexpo #3Helexpo #4Helexpo #5

Ως χώρος διεξαγωγής του 3rd Thessaloniki Tuning Show έχει επιλεγεί η Έκθεση Helexpo Θεσσαλονίκης η οποία εκτός των άλλων ταιριάζει απόλυτα στην αισθητική του όλου εγχειρήματος!

Το Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ HELEXPO βρίσκεται στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, με εύκολη πρόσβαση από κάθε σημείο της πόλης και με όλα τα μέσα μεταφοράς. Λειτουργικός, άπλετος χώρος, δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να έχουν άνετη και παραγωγική, απευθείας επαφή με τους επισκέπτες.

Οδηγίες πρόσβασης

Το ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ & ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΔΕΣΚΘ) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην Εγνατία 154.

Οι οργανωτές της έκθεσης θέλουν να προσφέρουν σε όλους τους επισκέπτες την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για μια ευχάριστη και επιτυχημένη επίσκεψη. Στη σελίδα αυτή έχουμε συλλέξει σημαντικές πληροφορίες ώστε να μπορείτε να οργανώσετε την επίσκεψή σας.

Η προσέγγιση στην ΔΕΘ από το κοινό είναι εύκολη με όλα τα μέσα:

Μετάβαση οδικώς

Οδικώς προσβάσιμο από όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους:
• Εθνική Οδό (ΠΑΘΕ)
• Εγνατία Οδό
• Κάθετοι άξονες Εγνατίας Οδού

Μετάβαση με λεωφορείο Ο.Α.Σ.Θ.

Ο Ο.Α.Σ.Θ. καλύπτει τις ανάγκες μεταφοράς των πολιτών της Θεσσαλονίκης και το μεγαλύτερο μέρος των γραμμών της πόλης διέρχεται από το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
Τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ που διέρχονται από την ΔΕΘ είναι οι γραμμές: 2,3,8,10,11,14,31.
http://oasth.gr/
τηλ:2310 981100

Μετάβαση με ΤΑΧΙ

Για να καλέσετε ΤΑΞΙ απο οποιοδήποτε σημείο της πόλης κι αν βρίσκεστε, καλέστε το 18300 με αστική χρέωση από σταθερά και από κινητά με χρέωση ανάλογη της κάθε εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, καθώς επίσης και στο 2310 218600, ενώ για τους περιφερειακούς δήμους μπορείτε να καλέσετε στο 2310 249100.

Μετάβαση με ΚΤΕΛ

Ο σταθμός υπεραστικών λεωφορείων, απέχει 4 χιλ από το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στη Δυτική είσοδο της πόλης
http://www.ktelmacedonia.gr/
τηλ:22310 595400

Μετάβαση με ΟΣΕ

Ο νέος επιβατικός σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται στην αρχή της οδού Μοναστηρίου, ανήκει στο δίκτυο του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος ΟΣΕ . Απέχει 3 χιλ από το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η διαδρομή διαρκεί 5’ περίπου, μέσω της Εγνατίας.
http://www.ose.gr/
τηλ:14511

Μετάβαση με αεροπλάνο

Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης “Μακεδονία”, απέχει 16 χλμ (10 μίλια) από την πόλη. Η πρόσβαση από το κέντρο της πόλης προς το αεροδρόμιο και αντίστροφα είναι δυνατή, με μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία ΟΑΣΘ) και ταξί.
http://www.thessalonikiairport.com/
τηλ:2310 985000

RENT IT PAPAS

Η Rent it PAPAS είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα ενοικίασης οχημάτων στην B. Ελλάδα. Mε παρουσία σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια, σταθμούς τραίνων, λιμάνι και κεντρικά σημεία είστε καλυμμένοι απόλυτα. Μεγάλη ποικιλία οχημάτων, χαμηλές τιμές, άμεση παράδοση, άριστη εξυπηρέτηση.
http://www.rentitpapas.gr

Contact

  • Vag Comment
  • Ανδριανοπούλου Σοφία
  • Στ.Δραγουμάνου 10
  • Τ.Κ 54629
  • Θεσσαλονίκη
  • Tel: +30 2310 330 500