Follow us on facebook Watch our video

* * *

Εισιτηρια

* * *

«The ultimate tuning show» από τη VAG Comment επανέρχεται στην πόλη σου.
Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το event που όλοι περιμένουμε και για τρεις μέρες η καρδιά της πόλης θα χτυπάει στον πολυχώρο της Helexpo. Just live it!!!

Ημερομηνία
 
Ενήλικες
Παιδιά κάτω των 8 ετών
Ώρες λειτουργίας
Παρασκευή
20 Μαίου
3€
Ελεύθερη Είσοδος
17:00 έως 22:00
Σάββατο
21 Μαίου
3€
Ελεύθερη Είσοδος
10:00 έως 22:00
Κυριακή
22 Μαίου
3€
Ελεύθερη Είσοδος
10:00 έως 22:00

Μεγάλος διαγωνισμός

Ένα εισιτήριο μια μεγάλη εμπειρία! Με την αγορά του εισιτηρίου σας δικαιούστε συμμετοχή στην κλήρωση για πλούσια δώρα που θα γίνει στις 22 Μαϊου στις 4 μμ στο περίπτερο 17.

Τι πρέπει να κάνετε αν θέλετε να κερδίσετε;

-Μην πετάξετε το εισιτήριο σας.
-Κρατήστε το απόκομμα και συμπληρώστε το κουπόνι το οποίο θα υπάρχει σε όλα τα περίπτερα με τα πλήρη στοιχεία σας.
-Απαραίτητος ο αριθμός του εισιτηρίου στο κουπόνι συμμετοχής.
-Τοποθετήστε το κουπόνι στο μεγάλο κουτί που θα βρείτε στην αρένα του Thessaloniki Tuning Show.

Κανόνες πρόσβασης

  • Η προμήθεια (αγορά) του δικαιώματος εισόδου στην εκδήλωση (αγορά εισιτηρίου), αποτελεί ταυτόχρονα και ρητή δήλωση πλήρους και ανεπιφύλακτης αποδοχής των ακόλουθων όρων των διοργανωτών.
  • Επιστροφή του αντίτιμου του εισιτηρίου σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αποδεκτή. Εξαιρείται η περίπτωση ακύρωσης ή ματαίωσης της εκδήλωσης με απόφαση των διοργανωτών. Το αντίτυπο της εισόδου επιστρέφεται το αργότερο μέσα σε δέκα ημέρες από την ανακοίνωση της ακύρωσης ή ματαίωσης. Ακύρωση εξ αιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν αποτελεί λόγο επιστροφής του αντιτίμου.
  • Το κοινό που εισέρχεται στις εγκαταστάσεις υπόκειται δυνητικά (εφόσον αυτό απαιτηθεί από τους διοργανωτές) σε σωματική έρευνα. Άρνηση και παρακώλυση της έρευνας από την πλευρά του κοινού συνιστά μη αποδοχή των όρων ασφαλείας, αποκλείει την είσοδο στην εκδήλωση και δεν αποτελεί αιτία επιστροφής του αντιτίμου του εισιτηρίου. Απαγορεύεται η είσοδος στο κοινό που φέρει όπλα, ναρκωτικά, αλκοόλ και κάθε είδους και μορφής βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, φωτοβολίδες και παρόμοιο εκρηκτικό υλικό.
  • Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να απαιτήσουν την αποβολή και απομάκρυνση του κοινού, όταν διαπιστώνεται συμπεριφορά βίαιη, υβριστική, προσβλητική ή εμφανίζουσα ενδείξεις ότι τελεί υπό την επήρεια αλκοόλ, ουσιών κλπ. Φυσικά τέτοια περίπτωση δεν επιφέρει υποχρέωση επιστροφής του αντιτίμου του εισιτηρίου εισόδου.
  • Με την προμήθεια του εισιτηρίου και την είσοδο στις εγκαταστάσεις, δηλώνεται ρητά από τους συμμετέχοντες, ότι αποδέχονται το ενδεχόμενο να εμφανίζονται σε οπτικοακουστικό υλικό (φωτογραφίες – video κλπ.) που θα καταγραφούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και που πιθανό να χρησιμοποιηθούν για ενημέρωση ή εμπορικούς σκοπούς και ότι παραιτούνται του δικαιώματος πάσης φύσεως αποζημίωσης που προκύπτει από το γεγονός αυτό.
  • Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιούν το πρόγραμμα ή το χρονοδιάγραμμα των εκδηλώσεων.

Contact

  • Vag Comment
  • Ανδριανοπούλου Σοφία
  • Στ.Δραγουμάνου 10
  • Τ.Κ 54629
  • Θεσσαλονίκη
  • Tel: +30 2310 330 500