AUTO MOTOR WORLD   –  THESSALONIKI TUNING SHOW  

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία εκθέσεων VAG   Comment διοργανώνει  στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου της ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, την ετήσια κλαδική έκθεση:
Αuto Motor World – Thessaloniki Tuning Show

Η εκδήλωση  αποτελεί ένα πρωτοποριακό σύνθετο event αφιερωμένο στους κλάδους επισκευής, συντήρησης, φροντίδας, ανταλλακτικών, βελτίωσης, αξεσουάρ και αναβάθμισης του αυτοκινήτου.
Στην έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις του χώρου της αυτοκίνησης (αντιπρόσωποι, εισαγωγείς, έμποροι, επισκευαστές, βελτιωτές κλπ) παρουσιάζοντας όλα τα νέα τους προϊόντα, τις τεχνολογικές εξελίξεις – καινοτομίες και υπηρεσίες.
Σταθερή επιδίωξή μας είναι η έκθεση να αποτελέσει ισχυρό και αποτελεσματικό εργαλείο προβολής των δραστηριοτήτων (εξοπλισμός και υπηρεσίες) των εταιρειών της περιοχής μας.
Ταυτόχρονα όμως έχουμε ως στόχο να προσφέρουμε τη δυνατότητα ολοκληρωμένης και πολύπλευρης ενημέρωσης στους επισκέπτες της έκθεσης σε συνδυασμό με μοναδικά και πλούσια θεαματικά events.

 

 

ΣΥΧΡΟΝΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

Συνδυάζοντας τα διαφορετικού χαρακτήρα πεδία που το συνθέτουν, το Αuto Motor World – Thessaloniki Tuning Show έχει καταφέρει να τοποθετηθεί ως σύγχρονο εκθεσιακό προϊόν που προσελκύει διεθνείς οίκους, δημιουργεί αναβαθμισμένη εμπειρία στον επισκέπτη, ενώ παρέχει πολύπλευρες προοπτικές προβολής, αποτελώντας ένα εργαλείο για τις επιχειρήσεις του κλάδου με πολλαπλά οφέλη. Η ιστορία του έχει αποδείξει, ότι οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν έχουν αποκομίσει άμεσο όφελος από τις συμφωνίες που προέκυψαν στα πλαίσια της διοργάνωσης, αλλά και έμμεσα οφέλη από συνεργασίες και γνωριμίες.

 

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το Αuto Motor World – Thessaloniki Tuning Show εφαρμόζει δυναμικό πλάνο επικοινωνίας, που περιλαμβάνει όλες τις above και below the line ενέργειες επικοινωνίας.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σηματοδοτώντας μια νέα εποχή υψηλών standards και ποιότητας, στο πλαίσιο της έκθεσης Αuto Motor World – Thessaloniki Tuning Show έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή ποικίλων παράλληλων ψυχαγωγικών και διαγωνιστικών εκδηλώσεων,  που στοχεύουν να ενημερώσουν, να εκπαιδεύσουν αλλά και να εμπνεύσουν, φροντίζοντας για τη διασκέδαση των επισκεπτών,  εξασφαλίζοντας παράλληλα στον επαγγελματία την άνετη και απευθείας παραγωγική επαφή με τους επισκέπτες – υποψήφιους πελάτες.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ

 

 1. Ανταλλακτικά επιβατικών αυτοκινήτων
 2. Εξοπλισμοί συνεργειών
 3. Συστήματα βαφής
 4. Αξεσουάρ
 5. Λιπαντικά
 6. Ελαστικά – ζάντες
 7. Βελτιωτές και βελτιωτικά προϊόντα
 8. Αντιπροσωπείες αυτοκινήτων / μοτοσικλετών
 9. Αγωνιστικά αυτοκίνητα
 10. Εξοπλισμοί ήχου & εικόνας για το αυτοκίνητο
 11. Επαγγελματική ένδυση
 12. Προγράμματα διαχείρισης
 13. Πλυντήρια
 14. Σύλλογοι
 15. Καθαριστικά προϊόντα

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΖΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

Έχουμε κάνει πολύ δρόμο τα τελευταία χρόνια. Έχουμε πολλούς συνεργάτες που είναι μαζί μας από το 2004 και ο  αριθμός των εταιρειών και των εκθετών που συμμετέχουν σε διάφορα θέματα αυξάνεται συνεχώς. Κάθε χρόνο παρουσιάζονται όλο και περισσότερα προϊόντα, υπηρεσίες και οχήματα, χάρη στα οποία η έκθεσή μας έχει αυξηθεί σχεδόν σε τετραπλάσια έκταση από το αρχικό της ξεκίνημα.

AMWTTS ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ  

 • Διάρκεια : 3 ημέρες,
 • Εκθεσιακός χώρος : 4 περίπτερα -15.000 m 2
 • 12.000 χιλιάδες επισκέπτες
 • 90 εκθέτες
 • 500 οχήματα

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Πιστεύοντας ότι η εταιρεία σας θα επιθυμούσε να συνδυάσει το κύρος της με μια εκδήλωση υψηλών προδιαγραφών, με αναμενόμενη συμμετοχή άνω των 15.000 επισκεπτών στο τριήμερο, σας προσκαλούμε να εξετάσετε τη δυνατότητα, στα πλαίσια των δράσεων και των συμμετοχών σας, να συμμετάσχετε ως εκθέτης και να υποστηρίξετε το Αuto Motor World -Thessaloniki Tuning Show .

Τονίζουμε ότι παρόμοιες εκδηλώσεις προβάλλουν την πόλη μας και συμβάλουν στην ανάπτυξή της. Αποτελούν πρώτης τάξεως ευκαιρίες για σωστή και έγκυρη ενημέρωση του ευρύτερου κοινού, σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων
που αφορούν τη νεολαία και προσφέρουν τη δυνατότητα για ουσιαστική προβολή ενημερωτικών προγραμμάτων. Με τη βεβαιότητα, ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημα μας, αναμένουμε τις οδηγίες σας προκειμένου να
προχωρήσουμε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση του εγχειρήματος. Από την πλευρά μας είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να σας παρέχουμε κάθε συμπληρωματική βοήθεια και διευκρίνιση απαιτηθεί.

 

 

Με εκτίμηση

 

Παντελίδης Σωκράτης

Στ.Δραγουμάνου 10

54629 Θεσ/νίκη

Τηλ 2310 330500

www.thessalonikituningshow.gr