ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AMWTTS ;
Το Auto Motor World –Thessaloniki Tuning Show είναι η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου στην Βόρεια Ελλάδα . Μια εκδήλωση που εξελίσσεται κάθε χρόνο, φιλοξενώντας όλο και περισσότερους εκθέτες, πρεμιέρες και αποκλειστικά αξιοθέατα. Είναι αναμφίβολα μια Ελληνική έκθεση που συνδυάζει επιτυχημένα την ολοκληρωμένη και πολύπλευρη ενημέρωση των επισκεπτών, με την αποτελεσματική προβολή των εκθετών.
Συνοπτικά θα μπορούσαμε να πούμε ότι το AMWTTS είναι :
Ένα εκπληκτικό γεγονός που συνεχίζει ακάθεκτο παρά την κρίση που έπληξε την αυτοκινητοβιομηχανία ….
Ένα μαγικό μέρος όπου συναντιούνται διαφορετικοί κόσμοι ….
Ένα αποκλειστικό show που σίγουρα θα …. κάψει τον αμφιβληστροειδή ….
Ένα ιδιαίτερο επιχειρηματικό περιβάλλον που προσφέρει νέες ευκαιρίες για τους συνεργάτες μας ….
Μια εκδήλωση όπου οι φίλοι του γνωρίζονται μεταξύ τους …
Το AMWTTS είναι πολύ, πολύ περισσότερο από όσο νομίζετε …Ζήστε την απαράμιλλη ποικιλομορφία της εκδήλωσής μας και γίνετε συνεργάτης μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΖΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 

Έχουμε κάνει πολύ δρόμο τα τελευταία χρόνια. Έχουμε πολλούς συνεργάτες που είναι μαζί μας από το 2004 και ο  αριθμός των εταιρειών και των εκθετών που συμμετέχουν σε διάφορα θέματα αυξάνεται συνεχώς

Κάθε χρόνο παρουσιάζονται όλο και περισσότερα προϊόντα, υπηρεσίες και οχήματα, χάρη στα οποία η έκθεσή μας έχει αυξηθεί σχεδόν σε τετραπλάσια έκταση από το αρχικό της ξεκίνημα.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα του αυτοκινήτου στην περιοχή της Β. Ελλάδος , φιλοξενούμε πολυάριθμες εγχώριες πρεμιέρες και ξεχωριστές εικόνες.

Την άνοιξη, το AMW TTS, είναι αναμφισβήτητα η εκδήλωση με τις μεγαλύτερες δυνατότητες για την εισαγωγή και παρουσίαση οποιασδήποτε καινοτομίας στον τομέα του αυτοκινήτου.

 

ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Το ήδη πολύ επιτυχημένο concept, στο οποίο συνδυάζουμε πολλές εκδηλώσεις με ένα μόνο αντίτιμο εισόδου, θα ενισχυθεί περαιτέρω το 2023. Η έκθεση εγγυάται ότι θα προσφέρει ολοήμερη ψυχαγωγία, καθώς εκτός από τα εκατοντάδες περίπτερα των εκθετών και τα σχεδόν 1.500 οχήματα, διασκεδάζουμε τους επισκέπτες μας με συνεχή προγράμματα γεμάτα δράση. Το AMWTTS προσφέρει εξαιρετική οικογενειακή ψυχαγωγία , στην οποία όλες οι ηλικιακές ομάδες μπορούν να βρουν κάτι για τον εαυτό τους.

 

ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απήχηση του AMWTTS στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης καταδεικνύεται ξεκάθαρα από τους πολλούς δημοσιογράφους που εγγράφονται στην έκθεση κάθε χρόνο, τα τοπικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά συνεργεία που σχολιάζουν την έκθεση και τα πολυάριθμα ειδησεογραφικά ρεπορτάζ, άρθρα, συνεντεύξεις και εικόνες που δημοσιεύουν.

Η εκδήλωση έχει ήδη ανακοινωθεί και προβάλλεται σε περιοδικά αυτοκίνητα και social media. Έχει σχεδιαστεί και σύντομα θα ξεκινήσει η υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος προβολής της έκθεσης σε ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και έντυπα στη Βόρεια Ελλάδα.

AMWTTS ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023

  • Διάρκεια : 3 ημέρες,
  • Εκθεσιακός χώρος : 4 περίπτερα -15.000 m 2
  • 90 εκθέτες
  • 500 οχήματα

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ!

AUTO MOTOR WORLD – THESSALONIKI TUNING SHOW

Παντελίδης Σωκράτης Στ. Δραγουμάνου 10 Θεσσαλονίκη 54629 Τηλ 6944396741 www.thessalonikituningshow.gr