Follow us on facebook Watch our video

Show & Shine

info:
Ένα Show γεμάτο ομορφιά, ιπποδύναμη και χρώμα όλα μαζί γίνονται πραγματικότητα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Το Show & Shine είναι μια κοινωνική εκδήλωση θεάματος και υπερηφάνειας που ευχαριστεί τόσο τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων όσο και το φιλοθεάμον κοινό. Πολλές ερωτήσεις και αρκετές ιδέες θα μοιραστούν και θα συζητηθούν από όλους όσους παρευρεθούν και απολαύσουν την ημέρα.

Καθημερινά αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται για καθημερινή χρήση, αλλά έχουν υποστεί, από τους ανήσυχους ιδιοκτήτες τους, κάποιες βελτιωτικές αλλαγές που αναφέρονται στην εμφάνιση και το deghein.

Δηλώσεις συμμετοχής και υποψηφιότητες για αξιολόγηση των οχημάτων θα πρέπει να έχουν υποβληθεί μέχρι τις 14 ΜΑΙΟΥ 2016 και να συνοδεύονται από την καταβολή ενός συμβολικού παραβόλου των 30 ευρώ. Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με την συμμετοχή τριών έγκυρων, έμπειρων εκτιμητών, που θα διασφαλίζουν ακριβοδίκαιη και αδιάβλητη διαδικασία και κρίση. Για το αυτοκίνητο που θα πρωτεύσει έχει αθλοθετηθεί κύπελλο συνοδευόμενο από χρηματικό έπαθλο 300 ευρώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ONLINE ΣΗΜΕΡΑ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 2310 330500.

– Τυχόν παραβίαση των όρων συμμετοχής συνεπάγεται στον αποκλεισμό του συμμετέχοντα από την εκδήλωση.
– Οι συμμετέχοντες απέχουν την αποκλειστική αστική και ποινική ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία που ενδεχομένως να προκληθεί από ή σε οχήματα που χρησιμοποιούνται.
– Οι συμμετέχοντες με την υποβολή του αιτήματος της συμμετοχής παραιτούνται αυτοδίκαια, από κάθε αξίωση και για οποιονδήποτε λόγο που συνδέεται με τους διοργανωτές και την εκδήλωση και δηλώνουν ρητά και ανεπιφύλακτα ότι αποδέχονται τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό, που έχει προκρίνει ο διοργανωτής.
– Ενστάσεις για το αποτέλεσμα τις αξιολόγησης-βράβευσης και για οποιονδήποτε λόγο ή αιτία δεν προβλέπονται και δεν γίνονται αποδεκτές.
– Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να εκτελέσει οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση για λόγους ασφαλείας ή οποιοδήποτε αιτία που επιβάλλεται από δημόσια αρχή , χωρίς να αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για αποζημίωση.
– Η παρούσα συμφωνία τίθεται σε ισχύ κατά την υποβολή της καταχώρισης στους διοργανωτές για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Contact

  • Vag Comment
  • Ανδριανοπούλου Σοφία
  • Στ.Δραγουμάνου 10
  • Τ.Κ 54629
  • Θεσσαλονίκη
  • Tel: +30 2310 330 500