Follow us on facebook Watch our video

δελτιο τυπου

Thessaloniki Tuning Show #1Thessaloniki Tuning Show #2Thessaloniki Tuning Show #3Thessaloniki Tuning Show #4Thessaloniki Tuning Show #5

3rd THESSALONIKI TUNING SHOW

Πάνω από 7.000 κόσμου έζησε από κοντά το πιο επιτυχημένο THESSALONIKI TUNING SHOW, το οποίο έριξε αυλαία την Κυριακή 22 Μαϊου 2016. Η διοργανώτρια VAG Comment, με την υποστήριξη των λιπαντικών Liqui Moly, κατόρθωσε το ακατόρθωτο: να συγκεντρώσει για τρεις ολόκληρες μέρες στην ‘’καρδιά’’ της Θεσσαλονίκης τις κορυφαίες εταιρείες από το χώρο της αυτοκίνησης και να εντυπωσιάσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά όλους όσοι επισκέφθηκαν την Helexpo ΔΕΘ!

Ούτε οι καταρρακτώδεις και ασταμάτητες βροχές μπόρεσαν να αποτρέψουν 7.000 και πλέον ανθρώπους απ’ το να απολαύσουν ένα εξαιρετικό και αξεπέραστο show, που για πρώτη φορά εφέτος παρουσιάστηκε στη Helexpo. Βροντερό παρόν στα σαράντα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα έδωσαν όλα τα auto clubs της Β. Ελλάδος, εταιρείες που ασχολούνται με βελτίωση, ανταλλακτικά, ελαστικά, λιπαντικά, ηχοσυστήματα, συναγερμούς, dragster αλλά και highly exclusive cars με εκ των κορυφαίων εκθεμάτων τη χρυσή Lamborghini και το extreme Nissan GTR!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου δεν έλειψαν τα show δεξιοτεχνίας από τη διάσημη SXS team, οι οδηγοί της οποίας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην αρένα και παρουσίασαν κάθε είδους οδηγική ‘’τρέλα’’ και ατελείωτα drifts με kart, formula 3, buget, BMX, φτιαγμένα μέχρι και με γουρούνες! Διεξήχθη, επίσης, και διαγωνισμός ηχοσυστημάτων ενώ την παράσταση έκλεψαν, όπως ήταν αναμενόμενο, οι κουκλάρες που κατέκλυσαν στην κυριολεξία την έκθεση και μαγνήτισαν τα αντρικά βλέμματα.

Το 3ο THESSALONIKI TUNING SHOW, με την υποστήριξη του Μεγάλου Χορηγού, Liqui Moly, ήταν αδιαμφισβήτητα το best off του 2016. Όμως ο πήχης έχει ανέβει ψηλά και τα καλύτερα έρχονται. Μέχρι το επόμενο ραντεβού του χρόνου το Μάιο …thank God you lived it!!!

Contact

  • Vag Comment
  • Ανδριανοπούλου Σοφία
  • Στ.Δραγουμάνου 10
  • Τ.Κ 54629
  • Θεσσαλονίκη
  • Tel: +30 2310 330 500