Follow us on facebook Watch our video

ποιοι ειμαστε

Η Vag Comment είναι Θυγατρική του ομίλου επιχειρήσεων Tuning Edition και ιδρύθηκε το 2004. Κύρια δραστηριότητα της είναι η διοργάνωση εκθέσεων υψηλών προδιαγραφών και εξειδικευμένων events. Παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και διαθέτει άρτια οργάνωση. Η άποψη προσώπων και φορέων σχετικά με την ποιότητα των δραστηριοτήτων της Vag Comment αποτελεί την κινητήρια δύναμη των στελεχών της.

Πρώτο εγχείρημα της Vag Comment ήταν η 1η Έκθεση Βελτιώσεων Αυτοκινήτων Car Xtra Tuning Show 2004 που έλαβε χώρα στην αποθήκη Γ΄ του Οργανισμού Λιμενός Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ.). Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς πάνω από 4.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα υπερθέαμα, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τις ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου.

Ακολούθησε η 2η Car Xtra Tuning Show 2005 που διοργανώθηκε στις 23,24 και 25 Σεπτεμβρίου 2005 στην αποθήκη Γ΄ του Ο.Λ.Θ. με εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα. 32 εκθέτες και πάνω από 6.000 επισκέπτες. Η έκθεση έγινε θεσμός και η Vag Comment έχοντας πλέον αποδείξει την αξιοπιστία και το μέγεθος των events που αναλαμβάνει, εξασφαλίζει τη χορηγική υποστήριξη μεγάλων εταιρειών (Ο.Τ.Ε., SEAT ERGOCAR, ΑΜΒΥΞ Α.Ε. κ.α.).

11 Μαΐου 2008 και η Vag Comment διοργανώνει με απόλυτη επιτυχία και καθιστά θεσμό την Πρώτη Πανελλαδική Συνάντηση Κατόχων και Φίλων VW, AUDI, SEAT, SKODA, με τίτλο <<1st Greek VW Festival 2008>>. Σε μία έκταση 10.000 m2 συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 1.000 αναβαθμισμένα αυτοκίνητα από όλη την Ελλάδα και περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες έκαναν τον ελληνικό τύπο να μιλάει για μια συνάντηση προδιαγραφών εξωτερικού στη Θεσσαλονίκη, χωρίς προηγούμενο.

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο 15.300 m2 (City Gate / Group Carrefour) στις 9 και 10 Μαΐου, η Vag Comment διοργανώνει το 2nd Greek VW Festival 2009. 55 εκθέτες και 6.οοο επισκέπτες έζησαν μοναδικές στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες. H συνάντηση τέθηκε υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και τις χορηγικές υποστηρίξεις εταιρειών όπως Ο.Τ.Ε., Emporiki Bang, VW Pazaropoulos, KW Suspension, Hellas Service, Goodys, Bud, Contex κ.α.

Στις 16 Μαΐου του 2010 η Vag Comment διοργανώνει άλλη μία επιτυχημένη συνάντηση κατόχων αναβαθμισμένων αυτοκινήτων με τίτλο <>. Στον εξωτερικό χώρο των Carrefour της Ευκαρπίας συγκεντρώθηκαν για να επιδείξουν τα αυτοκίνητά τους και όχι μόνο περισσότεροι από 3.500 φίλοι! Στα πλαίσια της συνάντησης και ο 2ος πανελλαδικός διαγωνισμός ηχητικού συστήματος <<2nd DB DRAG BASS RACE>> με 140 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα!

Η VAG Comment ως βασικός εμπνευστής και αρωγός της προσπάθειας διακίνησης της ιδεολογίας του <<Άθληση και Διασκέδαση με κέντρο τη Θεσσαλονίκη και αποδέκτες όλες τις όμορες χώρες>>, διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το 1o Extreme Sports Festival 2012, στα 12.000m2 του εξωτερικού χώρου της αποθήκης 8 του Ο.Λ.Θ. το διήμερο 12 και 13 Μαΐου. Σε μια συναρπαστική, δυναμική και ταυτόχρονα διασκεδαστική συνάθροιση, αθλητές από Ελλάδα και Eυρώπη, απέδειξαν εμπράκτως το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και κατόρθωσαν μέσα σε μόλις 2 ημέρες να πλημμυρίσουν με αδρεναλίνη την πόλη της Θεσσαλονίκης. Περισσότεροι από 4000 επισκέπτες απήλαυσαν το πραγματικό υπερθέαμα (Big Air Bag, BMX, Rock Climbing, Free Style Moto Cross, Aggressive Skate Roller, Skate Board, Paintball). Μέγας χορηγός Cosmote.

Μία ακόμη απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση μπορεί να καταχωρηθεί στα αρχεία της VAG Comment, η οποία το τριήμερο 24, 25 και 26 Μαΐου 2013 κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 4500 επισκέπτες σε ένα μοναδικό show στην αποθήκη 8 του Ο.Λ.Θ! To 1st Thessaloniki Tuning Show άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους εκθέτες, αλλά κυρίως στους επισκέπτες, που κάλυψαν όλο το φάσμα των ηλικιών. Υπογραμμίζοντας την παγκόσμια ανάπτυξη της αγοράς aftermarket, τη δυναμική και τις προοπτικές της, παρουσιάζοντας νέα προϊόντα και τεχνολογικές εξελίξεις και συνδυάζοντας διαφορετικού χαρακτήρα πεδία, παρείχε πολύπλευρη προβολή, ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και πάνω από όλα ένα τριήμερο δράσης, αδρεναλίνης και ψυχαγωγίας. Περισσότερα από 300 βελτιωμένα αυτοκίνητα (μηχανή και ήχο), με 4500 και πλέον επισκέπτες και με εκθέτες τους καλύτερους του χώρου δίκαια το 1st Thessaloniki Tuning Show απέσπασε εξαιρετικές κριτικές!

Η Vag Comment επανέλαβε τον θρίαμβο και διοργάνωσε με μοναδικό τρόπο το 2nd Thessaloniki Tuning Show! Από τις 30 Μαΐου έως και τη 1 Ιουνίου 2014, στην αποθήκη 8 του Ο.Λ.Θ. περισσότεροι από 6000 επισκέπτες κάθε ηλικίας απήλαυσαν ένα μοναδικό υπερθέαμα αφιερωμένο στο αυτοκίνητο και την αυτοκίνηση. Πανίσχυρα, ειδικά τροποποιημένα, αγωνιστικά αυτοκίνητα με τις εκπληκτικές επιδείξεις τους (Drift show, stunt extreme show, Buggy Racing) εκτίναξαν την αδρεναλίνη στα ύψη ενώ τα νίτρο τηλεκατευθυνόμενα αγωνιστικά αυτοκίνητα σε μια αναμέτρηση σε ειδική διαγράμμιση (RC On Road Race Contest) προσέφεραν ένα εκρηκτικό θέμα ταχύτητας και μοναδικών προσπερασμάτων σε μια δονούμενη ατμόσφαιρα από τα άφθονα decibel του διαγωνισμού ηχοσυστημάτων (Dbdraracing / Bass-race / Face to Face / Top-Dog / Drive By). Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για όλα τα νέα προϊόντα και τις τεχνολογικές εξελίξεις από ένα ευρύ φάσμα εμπόρων και επαγγελματιών του κλάδου, περιηγήθηκαν στην παρουσίαση των αυτοκινήτων των μεγαλύτερων ελληνικών club και συμμετείχαν ενεργά σε ένα πλήθος ψυχαγωγικών παράλληλων εκδηλώσεων.

Τα σχέδιά μας για το μέλλον δεν σταματούν όμως εδώ… Η Vag Comment επαναλαμβάνει τον θρίαμβο των προηγουμένων ετών και διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά το Thessaloniki Tuning Show! Έχοντας επάξια κερδίσει τον τίτλο του μοναδικού tuning show στην Ελλάδα, που κατάφερε όλες τις προηγούμενες χρονιές να μαζέψει στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης την enfant gate του είδους, όχι μόνο δεν αλλάζουμε τακτική, αλλά γινόμαστε ακόμη καλύτεροι και προκαλούμε όσους θέλουν να βιώσουν την ένταση και την δυναμική του, στις 22,23&24 Μαΐου 2015, στην ΔΕΘ. στο απόλυτο multy-event που έχει καταστεί θεσμός για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του Motorsport με ακόμη περισσότερες πρωτοποριακές εκπλήξεις, έντονο ρυθμό, αδιάλειπτο interaction, δυναμική ατμόσφαιρα, νεανική ζωντάνια, παράλληλα events με τη συμμετοχή του κοινού και δυνατή παρουσία κορυφαίων οδηγών!

Μια από τις σημαντικότερες αρχές της Vag Comment είναι η πλήρης ικανοποίηση του κοινού και των πελατών.

Για όλους τους προαναφερόμενους τύπους εκδηλώσεων, η Vag Comment μπορεί να αναλάβει χορηγίες, διαφήμιση, Δημόσιες σχέσεις, Marketing, Τεχνικές Υπηρεσίες, Κατασκευή Περιπτέρων, Οργάνωση Ασφάλειας και Υπηρεσίες Γραφείου Τύπου.

Contact

  • Vag Comment
  • Ανδριανοπούλου Σοφία
  • Στ.Δραγουμάνου 10
  • Τ.Κ 54629
  • Θεσσαλονίκη
  • Tel: +30 2310 330 500